3D Televisie, de toekomst of niet?

Datum11 December 2010 om 00:00

Views 3421 views

Tags toekomst, 3dtv, technologie

Delicious Delicious

3D Televisie, de toekomst of niet?

Volgens de geruchten zou de 3D televisie waar geen 3D-bril meer voor nodig is, binnen de 5 jaar in de traditionele woonkamer aanwezig zijn. Dit zijn natuurlijk zeer moeilijke uitspraken, waar dus ook veel twijfels over ontstaan. Het is heel moeilijk te voorspellen of 3DTV de toekomst zal worden of niet. Het is nu eenmaal duurder en niet noodzakelijk. Het is ook niet altijd even interessant om je films in 3D te bekijken. Dit om verschillende redenen zoals klachten over hoofdpijn na het bekijken van de 3D beelden of het dragen van de 3D bril.

Even belangrijk is het aanbod van 3D-films. Er zijn nog een hele reeks films waarvan grote aantallen animatiefilms aangekondigd in de nabije toekomst. Echter worden er ook veel tv-uitzendingen aangeboden. Dit is nog een grote vraag of dit in België of Nederland zal doorbreken. Wel nog een zeer populaire 3d optie is het gamen in 3d. Hier zijn ook tal van mogelijkheden voor en deze vallen zeer goed in de smaak.

Het zal dus heel moeilijk zijn om te bepalen of 3D de toekomst zal worden of niet, maar aangezien de technologie van 3D nog lang niet op zijn maximum zit, kan er nog heel veel gebeuren en zal het ook lang duren voordat de interesse hierin zoek raakt.

ReactiesVorige nieuwsbericht    Volgende nieuwsbericht