3D advertenties in de toekomst door CoolIris en InMobi

Datum15 Februari 2011 om 00:00

Views 2382 views

Tags 3d ads, cooliris, inmobi, advertentie

Delicious Delicious

3D advertenties in de toekomst door CoolIris en InMobi

Cooliris en InMobi verenigen hun diensten om 3D advertenties mogelijk te maken.

Wat is CoolIris?
Cooliris staat bekend om zijn 3D wall van foto's, sharen van media en nog verschillende andere flashy mogelijkheden. Je kan het gebruiken op een iPad, als extensie voor een browser, als programma op je desktop computer, .... Het bied veel mogelijkheden en het ziet er zeer spectaculair uit allemaal. Volgend filmpje toont de mogelijkheden die Cooliris reeds aanbied.

Wat is InMobi?
InMobi is een mobiel advertentie netwerk. De diensten van InMobi omvatten alles om te kunnen adverteren op mobiele netwerken.

Wat houd deze 3D reclame nu in?
Door deze 2 diensten samen te voegen ontstaan nu vele nieuwe mogelijkheden tot 3D reclame. Dit maakt de reclame interactief, aantrekkelijker en veel interessanter. Door echte 3D objecten te plaatsen kan de gebruiker die de reclame ziet het object bijvoorbeeld ronddraaien en dit zonder naar de website te gaan van de reclame. Door gebruik te maken van een iPad, iPhone, iPod, ... kunnen deze objecten gewoon gedraaid worden door het bewegen van het toestel wat het nog maar eens gebruiksvriendelijker maakt.

Bekijk volgende video die duidelijk toont welke mogelijkheden de advertenties nu al hebben, en hoe het er uit ziet.

Video

Onze mening
Onze mening is dat dit een zeer sterke stap vooruit is. Doordat de reclame veel meer mogelijkheden heeft dan een gewone afbeelding zal het veel sneller en in detail bekeken worden. Ook kan de gebruiker meteen al meer informatie verkrijgen door het object in detail te kunnen bekijken, wat natuurlijk het geheel veel interessanter maakt. Niet alleen zal dit in onze ogen meer bezoekers opleveren door reclame, maar ook meer doelgericht doordat de bezoekers al meer informatie verkrijgen alvorens ze verder zullen klikken.

ReactiesVorige nieuwsbericht    Volgende nieuwsbericht