Nintendo onthuld nieuwe 3D Mario, Netflix en nog meer voor de 3DS

Datum3 Maart 2011 om 17:00

Views 2665 views

Tags nintendo, 3ds, mario, gdc 2011, satoru iwata

Delicious Delicious

Nintendo onthuld nieuwe 3D Mario, Netflix en nog meer voor de 3DS

Tijdens Nintendo's Satoru Iwata's Game Developers Conference in 2011 werden er verschillende zaken aangekondigd zoals een nieuwe Mario game, Netflix app, video recording en  beschikbare internet connecties voor de Nintendo 3DS.

Ten eerste is een nieuwe Super Mario game voor de Nintendo 3DS aangekondigd wat wel tot een verrassing leidde. Er was op voorhand wel al gelekt dat er een verrassing zou zjin, maar dit was niet verwacht. Er is nog geen specifieke titel of datum besproken, enkel het nieuws dat de game zal komen.

Verder werd ook aangekondigd dat er op de Nintendo 3DS een Netflix applicatie beschikbaar zal zijn. Deze applicatie kan 3D video content streamen zoals filmtrailers, previews, en anderen. Dit zou vanaf de zomer al mogelijk moeten zijn. 

Verder werd er 3D Video recording besproken, wat wel een prachtige uitbreiding zou zijn bovenop het 3D foto's maken. 

Uiteindelijk werdt er dan nog aangekondigd dat de 3DS handheld het internet gratis zal kunnen bereiken via 10 000 AT&T hotspots. Dit bevordert natuurlijk het gebruik van de Nintendo 3DS en internet afhankelijke applicaties zoals de net vernoemde app NetFlix.

ReactiesVorige nieuwsbericht    Volgende nieuwsbericht